Ultimele Stiri:

 • Domeniul industriei de constructii este prezenta cu sectiunea constructii unde puteti lua contact cu “trades people” romani, faiantari, electricieni, instalatori, parchetari, tapiteri, zugravi, si alti meseriasi.

  Pentru noii veniti am structurat un ghid de informatii utile care sa ii ajute odata aterizati in Chicago; el cuprinde instructiuni de completare a unor documente des folosite, modurile de construire a unui scor de credit bun, modalitati de a obtine asistenta de la membrii ai comunitatii romanesti din Chicago, pasi pentru obtinerea carnetului auto, pentru schimbarea adresei si alte linkuri utile.

  Arata mai multe...

 • Sectiunea de firme si servicii oferite de romani in Chicago include firme care activeaza in domenii cum ar fi Arhitecti, Arta/Cultura, Asigurari, Audio/Video/Foto/Print, Auto, Avocati, Banci, Calculatoare, Contabili/Traducatori, Cosmetica, Salon, Spa, Credite, Curatenie, Magazine, Media/Publicitate, Pachete, Restaurante, Sanatate, Telefonie si Turism. Oferim aici posibilitatea romanilor care activeaza in aceste domenii si ofera diferite servicii comunitatii romanilor din Chicago sa prezinte informatii cu privire la modalitatile de contact, oferte pentru comunitate, sfaturi si puncte de vedere legate de respectivele domenii de activitate.

  Arata mai multe...

 • Sectiunea de restaurant romanesti in Chicago este destinata celor care au afaceri in domeniu sau oferind servicii associate cum ar fi restaurante romanesti in Chicago, restaurante romanesti in America, meniu romanesc in Chicago, cluburi romanesti in Chicago, baruri romanesti in Chicago, nunti romanesti in Chicago.

  Arata mai multe...

 • Comunitatea romaneasca din Chicago se bucura de serviciile medicale de calitate ale unor doctori romani. In aceasta sectiune invitam doctorii care practica in Chicago sa posteze datele de contact si modalitatile de obtinere a unei programari pentru servicii medicale.

  Este de notat ca anunturile de angajare pentru locuri de munca in domeniul medical vor fi postate la sectiunea de oferte de locuri de munca si nu direct la aceasta sectiune.

  Arata mai multe...

 • Imobiliare va prezinta postari in domeniu imobiliar, apartamente de inchiriat, immobile scoase la vanzare, oportunitati de a locui cu roommates dar si cu cei ce cauta locuinte de inchiriat. Este o sectiune activa si ii incurajam pe cei care activeaza in domeniu sa posteze pentru a ajuta membrii comunitatii sa faca cunostiinta cu servicile imobiliare oferite.

  Arata mai multe...